Gå dit hjärtat leder dig

För dig som längtar att leva din sanning och öppna dig för mer magi och glädjeglitter i tillvaron

Välkommen till en inre och yttre resa

Magiska kursdagar med vilsam vandring, vidunderliga insikter & utsikter i världsarvet Höga Kusten


Det låter så bra och enkelt...
att fånga dagen, följa hjärtat och det som gör oss lyckliga.

I praktiken, i vardagen, är det inte alltid det. Det kommer allt möjligt i vägen.

Känner du igen:

Jag måste bara xx  först,
Jag har inte tid just nu....,
Om jag hade pengar skulle jag....


Du hade en idé, en längtan, en positiv energi och sen kom tankar som stjälper eller andras åsikter in.

Plötsligt försvann energin för det som du längtade. Dagarna går, liksom veckorna. Ibland åren.

Men du har makten att bryta denna trend. Ibland behövs bara lite hjälp på traven. Dessa kursdagar är designade för att ge dig det.

De ger dig en kärleksfull spark i baken, medvetenhet och verktyg för att lättare följa DIN längtan och göra det du drömmer till verklighet. Eller helt enkelt få korn på vad som kallar dig där inuti om du inte riktigt vet.

När vi följer vårt hjärta och öppnar oss för den enorma visdom vi faktiskt bär inom oss skapar vi en tillvaro som ibland är rent magisk. Jag vill ge dig möjligheten!

Jag vet hur det är att leva i strid mot hjärtat. Det känns ofta frustrerande, själsdödande och meningslöst.

Det finns ett annat liv! Ett liv som får färg och nyanser som du inte sett förut. Det väntar dig!

Det här en kombinerad kurs och retreat som hjälper dig att:

  • skapa klarhet över vad som är nästa nivå av ditt liv, ditt företag eller yrkesliv utifrån ditt hjärtas längtan.
  • läka sådant som står ivägen för att du ska förverkliga det som du vill och behöver

Du får helt enkelt kunskap och verktyg för att följa ditt hjärta och skapa det som du önskar med större lätthet och mindre oro och tvivel.

Du gör en resa i dig själv samtidigt som du får njuta av naturen och skogens stillhet och läkande kraft.

Höga Kusten reser sig ständigt mot nya höjder. Expanderar. Det blir en plattform för att också vi ska ta oss till nästa nivå.

Vandringarna, boendet & maten

vandring1
vattenfall1
skuleganget1
hopp1
skule-hopp
naturens-farger1
 

Vi bor och kursar på vår vackra gård vid Långsjön, strax utanför Härnösand, i det nyresturerade Gårdshuset. Vi tar hjälp av naturen för att stilla oss och skapa klarhet kring det du vill, behöver och längtar. En av dagarna åker vi till Skuleskogens Nationalpark för att vandra. Vi ordnar transporten med bil dit.

Du behöver inte vara en van vandrare för att delta. Vi tar det i maklig takt och anpassar också efter de väderförhållanden som råder. Vardagskondition räcker. Det finns dock en del steniga partier och terrängen är  kuperad. Yes för utsikter!

Vi räknar med att vara ute åtminstone halva dagen. Men vädret får också vara med och bestämma. Vi kommer dock att vara ute även om det regnar. Också det är magiskt. (Kan du känna doften?) Men längden på våra vandringar blir kortare.

Vi skogsbadar också i Naturresrvatet nära vår gård som har en lugn atmosfär och är hemviste för den sällsynta flodpärlmusslan som bor i ån som rinner genom reservatet. Vid sjön finns vedeldad bastu och meditationsplats.

Maten äter vi delvis ute - det smakar nästan aldrig lika gott! Och när vi kommer tillbaka till inomhusvärmen väntar expanderande kurstid, goda middagar, bastu vid sjän för den som vill och baravaratid i de varsamt renoverade rummen.

Se bilder från gården på Instagram: https://www.instagram.com/lenangergard/

Tack för en magisk helg som hjälpt mig att tydliggöra vad jag vill och behöver. Vandringarna har varit fantastiska och hjälper insikterna att landa i kroppen.


Det här ingår i kursen

Del 1: Magiska kursdagar

Kursen pågår från torsdag 10 maj kl 18.00 till söndag 13 maj kl 13.00 ca

Del 2: Hemkomsten
När du kommit hem få du dessutom fortsatt stöd för att ta med dig dina insikter in i vardagen. Om du gjort något liknande förut vet du att det ofta är lite utmanande och därför lämnar jag dig inte direkt efter kursen.

Under 3 veckor efter helgen får du stöd av mig i en sluten Facebook-grupp, för att lyssna på och gå hjärtats väg.

Ni som varit med stöttar, delar med er och peppar också varandra så mycket ni vill såklart. Det är skönt att kunna dela med dem som varit med på resan.

Vi kommer också att ha ett uppföljande gruppcoachingtillfälle via telefon (eller via dator) där du får coaching, pepp och fortsatt support. Det blir ca 2 veckor efter kursdagarna. Vi försöker hitta en tid som passar alla.

Det enda du behöver göra är att ringa in med din telefon på utsatt tid. 

Skulle du inte ha möjlighet att vara med live - kan du ta del av inspelningen och också skicka in dina frågor för att få svar på dem.

OCH 

I priset ingår också:

  • 3 övernattningar i Gårdshusets vackra rum (delas)
  • 3 goda frukostar lagar ni själva av goda råvaror vi fyllt på med. Bland annat ägg från våra egna höns 
  • 3 välsmakande luncher - troligen serverade under bar himmel
  • 3 mumsiga middagar serverade vid dukat bord (om vi inte bestämmer oss för att vara ute för att vädret är så underbart)
  • Åsså lite fika såklart

Vi som leder kursen

Kirsi Wahlström, Soulful Life & Business Coach

Det är jag, Kirsi Wahlström, som är huvudledare för den här kursen och jag ser verkligen fram emot att möta dig. I mitt Företag Blissum hjälper jag människor att leva sina drömmar. Att skapa blomstrande liv och företag på sina unika talanger. Att bli mer av den som de verkligen är. I livet och yrkeslivet.

"Kirsi är en helt underbar coach. Varje gång man är i närheten av henne känner man sig väl till mods och det som slår mig mest när jag möter henne är hennes lugn och sättet hon förmedlar sin visdom på. Det känns nästan som att hennes blotta närvaro är läkande.”

Agneta Nyholm Winqvist,
Författare & företagare

Mer om Kirsi här >>

Charlie Wallin, en av de bästa på Skuleskogen

Till min hjälp har jag Charlie Wallin, en av dem som grundade Skuleskogens Nationalpark, tillika mannen i mitt liv! :-)

Det känns tryggt att ha en så kompetent guide och naturälskare med oss ut i skogen. Charlie känner Skuleskogen och hjälper oss att anpassa våra vandringar efter de förhållanden som råder.

Dessutom har han en en stor kunskapskälla att ösa ur när det gäller djur & natur som han delar med sig av om du önskar.

Känner stor tacksamhet efter denna helg med natur, härliga människor, god mat och underbara kursledare. Naturen fick mig att öppna mig på ett helt nytt sätt. Kunde inte bli bättre!

Investering

Priset för denna inre och yttre resa mot din djupaste längtan är 3.900 kr ink. moms för kursen på plats samt 3 veckor efter hemkomsten.

Boka dig innan 30 april och få en personlig Heart Reading som kan ge dig ovärdelig väglening från ditt hjärta.


Tillkommer gör mat & logi med 2.400 kr som du betalar på plats.

Vi kommer att vara en liten grupp om max 6 deltagare.

Boka din plats

Om du har frågor kan du kontakta Kirsi på kirsi@blissum.se 
eller 070-525 02 72


"Det har varit en toppenbra helg! Precis vad jag behövde för att komma ikapp mig själv. Vandringarna var härliga. Det kändes gott för en ovan vandrare!"

Resa hit

Det är enkelt att ta sig till Härnösand och Lenånger Gård som bara ligger ca 5-10 minuter från E4an beroende på om du kommer norr- eller söderifrån.

Enklast är det med egen bil. Kanske vill du också passa på att se och uppleva mer innan du beger dig hemåt igen!

Du kan också resa kollektivt med tåg och buss till Härnösand. Härifrån kan vi plocka upp dig om vi vet när du kommer. Vi samordnar dock transporten så du kan få vänta in andra om du inte hellre tar en taxi. (ca 1 mil)

Precis vad jag behövde trots att det ibland var jobbigt att öppna upp mig. Du Kirsi ställde alla de rätta frågorna och guidade vidare med din kunskap. Det var en fantastisk miljö och vandringarna gav både insikter och utsikter som utlovats. Jag kommer gärna tillbaka!

Boka din plats

Gör din anmälan här

DU är varmt välkommen!

Kirsi & Charlie