Lita på din längtan - den visar vägen

Om du befinner dig på en plats där livet skaver, orken tryter och du inte vet hur du ska ta dig vidare kan jag hjälpa dig. 

Jag hjälper dig att ta din längtan och dina drömmar på allvar. Jag ger dig verktyg och boostar ditt mod att följa det som kallar dig. Det som själen och hjärtat viskar om. I både liv och yrkesliv.


Vill du något mer?

Livet kan vara så mycket mer än vi oftast tror, och eftersom du har hamnat här, tror jag att du bär på en längtan om någor mer.

Kanske är din längtan tydlig, men den kan lika gärna vara ordlöst viskande inuti. Viskande om ett liv som är större, gladare och friare än det som du just nu lever.


Jag vet hur det känns

Jag vet hur ont det kan göra att vara där du är. Att inse att saker som en gång gav mening inte längre fyller dig på samma vis. Att vara trött på att prestera och oroa sig men inte veta hur man ska skapa det nya.

Jag har varit där och idag lever jag det liv jag en gång drömde och mer. Samtidigt som jag fortsätter att utforska vem jag kan vara, och vilket liv jag kan leva, om jag tillåter mig att bli allt som jag innerst inne är.


Vägen framåt

För mig gick vägen genom väggen. Kanske har du också gått in i den eller känt dig lite vidbränd?

Kanske är du högkänslig som jag, så att du behöver hitta sätt att leva livet så att det verkligen passar dig?

Ett sätt att göra det på är genom att driva eget som jag gör idag, men du kan också skapa det livet inom ramarna för en anställning, vilket jag gjorde innan jag klev över till att skapa Blissful Business.


Mitt bästa verktyg för att se hur det ligger till

Ett av mina absoluta favoritverktyg för att göra en avstämning av läget är Livshjulet. Det ger snabbt en överblick över vad som funkar och vad som saknas.

Här kan du ladda ner ditt livshjul och se ditt nuläge.

Tillsammans kan vi sedan utgå ifrån det, om du vill, för att börja bana din väg mot mer glädje, mening och självklarhet.


Jobba med mig

Om du vill jobba med mig börjar du helt enkelt med att boka en session där jag hjälper dig vidare just nu.

Efter denna session kan vi välja om, och hur, vi i så fall vill gå vidare. Oftast behövs en process över tid för att du verkligen ska få hjälp med att skapa det liv som du längtar. Och ibland är det bara en knuff i rätt riktning som du behöver.

Det kostar 1.100 kr (inkl. moms). Vad kostar det att vara kvar där du är?


Boka en session med mig för att ta dig framåt här >>


”Jag har lärt mig att lyssna på mig själv och älska mig själv. Fått fina verktyg och idéer som jag har stor nytta av framåt. Sträcker mina grenar mot skyn och börjar försiktigt känna mig för...bär mina vingar? Jo, det kommer de att göra.”
Mer om Kirsi LI
Jag gästar podden Cirkeln - aug 2021

I min coaching utgår jag från att du har svaren inom dig även om det inte alls behöver kännas så. Jag hjälper dig med frågor, energi och lyssnande att hitta fram till dem.

Jag har också förhållningssättet att vi är andliga varelser i mänsklig förpackning. Det gör att vi kan hitta svar från en klokare del av oss. Kalla det hjärtat, själen eller ditt högre jag, som har kontakt med en inneboende visdom som också är sammankopplad med livet självt.


Avgör om mitt sätt att resonera passar dig

Här kan du lyssna på när jag medverkar i podden Cirkeln med Kicki Westberg. 
Lyssna >>

Boka din session här

Boka en session med mig för att börja skapa ditt nya liv här >>

Din investering i ditt nya liv är 1.100 kr inklusive moms för en timmes själfull session. Vad är det värt att ta steg mot din längtan?


Ord om Kirsi Li
”Du är inkännande, förmedlar ett lugn och så mycket kärlek. Väldigt kunnig & erfaren. Det är skönt med din humor! Underbart att du även har det själsliga. Det betyder mycket att du delar med dig av dina erfarenheter. Du har gett mig nytt liv.”