Re-Create Yourself

Drömmar, magi & möjligheter

För själfulla kvinnor som...
- vill lysa med full styrka och ge sitt unika uttryck till världen....
- eller som bara har en ordlös längtan efter något mer....

Välkommen till transformerande kursdagar som bjuder på djup vila & lekfullt skapande och varande tillsammans med själssystrar, i en magiskt vacker sommarmiljö, när hösten är som mörkast.

Troligen blir nästa resa i januari 2020. 

Vill du få information kan du skriva in din e-post här


Det här är för dig om du en aning eller vetskap om att:

- du skulle kunna göra och vara så mycket mer. Ja, att du egentligen skulle kunna göra verklighet av sådant som du drömmer om, men som oftast bara fastnar i tanken.

- du skulle kunna skapa ett liv & yrkesliv som ger dig djup glädje och en känsla av att vara på rätt plats och bidra med din unika kapacitet. Kanske står du vid ett vägskäl?

- det finns mer magi och möjligheter än du just nu har tillgång till. Oavsett om det gäller pengar, kärlek, relationer eller ditt eget uttryck.

- du har kreativa, intuitiva eller andliga förmågor som längtar ett uttryck och mer plats i ditt liv eller yrkesliv.

- du längtar mer sinnesro och tillit till din egen väg, din egen röst och själens längtan

- du vill ge dig själv TID

Om det här träffar ditt hjärta och svarar an på en längtan du bär vill vi välkomna dig till en magisk och transformerande resa.

Den börjar på Madeira. I ett vackert hus med vidunderlig utsikt över himlen, havet och bergen. Här möts vi för att göra verklighet av dina drömmar, din magi och dina möjligheter.

Det blir en underbar vecka som ger dig möjlighet till djupa möten med dig själv och andra likasinnande.

Vi kommer att jobba igenom alla dina chakran för att frigöra din fulla lyskraft. Du är en stjärna och du har kommit hit för att sprida ditt ljus.

Tillsammans kommer vi att utforska och väva på våra drömmar, dansa oss levande, göra vår egen unika ton hörbar, måla, yoga, vandra i vacker natur, skratta, njuta och kanske gråta om det är det som behövs.

Allt är tillåtet. Hela du är välkommen!

Resan till Madeira blev första kapitlet i resten av mitt liv! Kursen hjälpte mig att släppa gammalt och se vart jag vill. Jag är oändligt tacksam!"
Veta mer?
 
LÄS MER HÄR:
Ja, jag vill veta mer! >>

Mitt liv har fått en ny tideräkning. Livet FÖRE och livet EFTER Madeira. Wow! Vilken transformerande kursresa. Tack!

För dig som vill veta mer om kursresan! Läs mer här och boka >>

Kursledare

Kirsi Wahlström

Kirsi inspirerar, utbildar och coachar själfulla människor i att leva sin längtan och soloföretagare i att bygga blomstrande företag och livet de drömmer om.

Hon driver Blissum - The Soulful Life & Biz Academy och älskar att dansa, måla och sjunga. Hon tillbringar gärna tid i naturen för att koppla upp sig mot den visdom vi alla har tillgång till i oss själva.

Anna-Karin Hedback

Anna-Karin hjälper människor till mer energi och livsglädje genom sitt arbete som yogalärare, kostrådgivare & massageterapeut. Hon driver Anima Hälsofokus med egen Yogastudio i Sundsvall.

Hon har stark intuition och guidar och vägleder till mer medvetenhet och självkännedom. Dessutom gillar hon bus, god mat, vacker natur och att sjunga ur hjärtat.


"Kirsi är en helt underbar coach. Varje gång man är i närheten av henne känner man sig väl till mods och det som slår mig mest när jag möter henne är hennes lugn och sättet hon förmedlar sin visdom på.

Det känns nästan som att hennes blotta närvaro är läkande"


Agneta Nyholm Winqvist
Författare till böcker som Graceful Living, Feng shui för själen och många fler. Grundare av Graceful living.