Kursen – på plats & hemma

Din lyskraft, din magi och dina möjligheter
Vi kommer att varva föreläsning, övningar, coaching, yoga, rörelse & dans, vandring, uttryck med färg, ord och ton med stillhet och egen tid i solen för integration som möjliggör din transformation.

Vi arbetar utifrån ledorden lust, glädje & expansion för att varsamt jobba igenom alla våra chakran så att det som hindrar vår fulla lyskraft kan förvandlas, förångas och smälta bort.

Inget av det vi gör handlar om prestation. Du kommer inte hit för att göra något ”bra” utan bara för testa olika sätt att frigöra mer av dig och din magi.


På plats 25 nov – 3 december 2017
Vi har 7 hela kursdagar på plats (8 övernattningar) varav 1 av dagarna är egen tid att integrera.

I stillheten finns möjlighet att landa och komma djupare. Du kan också välja att använda dagen för att se dig omkring eller vandra i byn där vi bor.

25 nov är ankomstdag och 3 december avresedag.

Du kan såklart förlänga din vistelse på ön om du önskar. Här finns gott om olika alternativ.

Hemkomsten - stöd i vardagen
När du kommit hem får du fortsatt stöd för att ta med dig dina insikter in i vardagen. Du är inte ensam.

Under 2 veckor efter kursen har du möjlighet att få stöd av oss kring det som dyker upp i en sluten Facebook-grupp där vi också har vissa livechat-tider som brukar ge massor av energi!

Ni kan såklart också stötta och peppa varandra - inte bara dessa veckor utan fortsatt. Det är skönt att kunna dela med dem som varit med på resan.

Dessutom kommer vi i januari att ha en uppföljande workshop via ett telefonkonferenssystem. Här får du  stöd i det som dykt upp sedan du kom hem och tillfälle att ta ut kompassriktningen för det nya året.

Det enda du behöver göra är att ringa in med din telefon på utsatt tid. Skulle du inte ha möjlighet att vara med live - kan du ta del av inspelningen och också skicka in dina frågor för att få svar på dem.

Platsen är vald med omsorg

Madeira – sommar året om
Madeira är en lummig, blomstrande ö, som också stödjer vår inre och yttre blomstring, med ett somrigt klimat med temperaturer mellan 18-24 grader året runt. Det gör att vi kan få en mild sommarboost mitt i mörka november.

Vi vet att det är fler än vi som längtar, ja, till och med behöver det, för att göra resten av vinterhalvåret ljusare för kropp och själ. Är du en av oss?


Huset – utsikter & rymd
Vi kommer att bo i ett vackert hus med en helt underbar utsikt över berg & hav. Vi båda värnar om en miljö som är stödjande & skön eftersom vi vet att omgivningen påverkar oss enormt.

Våra tidigare deltagare höll med oss om att denna plats är magisk.

Rummen – vackra & vilsamma
Sovrummen ser lite olika ut. Dubbelrummen har magisk utsikt över havet och utgång till balkong. Du delar rummet med en av dina själssystrar. Känd eller okänd.

Vi kan också erbjuda 2 enkelrum på vindsvåningen. Dessa har inte utsikt från rummet men utanför finns utgång till en vacker utsiktsplats.

Den som bokar först har bäst möjlighet att välja rum såklart. (Max 8 deltagare)

Poolen – uppvärmd och oändlig
Huset har en så kallad infinitypool där man ser rakt ut mot horisonten från den och upplever det oändliga. En bra påminnelse om vår oändliga natur och våra obegränsade möjligheter som vi är på plats för att väcka ännu mer.

Den kommer dessutom att vara uppvärmd till 25 grader. Yay! för härliga dopp och avslappnande tid vid poolen när vädret tillåter.

Närmaste staden
Vi bor i byn Canhas nära den lilla staden Ponta do Sol. Det ligger ca 30 minuter från huvudorten Funchal och 40 minuter från flygplatsen.

Tack för en helt oförglömlig resa!! <3

Medveten mat

Själfullt, välsmakande & huvudsakligen vegetariskt
Vi kommer att servera i huvudsak vegetarisk mat. Anna-Karin kommer att lotsa dig kring medveten mat och vi bjuder på goda, närande soppor, grytor och sallader tillagade med mycket kärlek.

Frukost ingår varje dag och lunch och middag de flesta dagarna. Du står endast för 4 måltider själv under kursveckan. De beställer vi antingen hem från en närliggande restaurang eller äter ute.

Ibland har vi också rawfoodinspirerad dessert eller fika. Också dessa tillagade med medvetenhet om vår kropps behov av näring och njutning.

Tänk att nyttig mat kan vara så god och enkel att göra! Och vad skönt det känns i kroppen nu när jag ätit. Kan jag få recepten?

Investeringen i dig

Kurskostnad
för dagarna på plats & veckorna efter hemkomsten: 13.475 kr inkl. moms (10.780 kr exkl. moms).


Du betalar 3.000 kr av kursavgiften i samband med din anmälan. Resterande belopp betalas 30 dagar innan avresa (25/10) (om du inte kommit överens om annat med oss)


Mat & logi
8 nätter samt frukost, lunch & middag (du står själv för 4 måltider) betalas på plats:
8.975 kr inkl. moms för enkelrum (slutsålt) 6.475 kr för delat dubbelrum.

Sammanlagt just nu: 19.950 kr + flyg för denna transformerande kursresa

Flyg
Flyget bokar du själv med tips från oss. Priset beror på när du bokar.
Just nu ca 2.200 kr t.o.r Arlanda. (september 2017)
På flygresor.se har vi hittat de bästa alternativen.

När vi senast kollade i slutet av september kunde man tex flyga ner direkt från Arlanda till Funchal och hem via Lissabon (en väldigt enkel flygplats) för 2.200 kr t.o.r)

Jag har hittat tillbaka till lugnet i mig själv!

Din längtan

Vi kommer också att prata med dig som anmäler dig för att fånga din längtan och väva in den i våra kursdagar. OBS! Endast 8 platser.

Läs mer och boka >>

Hör gärna av dig om du har funderingar kirsi@blissum.se eller ak@animahalsofokus.se

Du är varmt välkommen!

Kirsi & Anna-Karin